Drugi broj časopisa u prodaji
U prodaji je drugi broj časopisa “Fudbalski kod“. Tema broja je Dečiji fudbal. Pored analize rada sa decom, sastavni deo časopisa čine i članci koji obrađuju i vrhunski fudbal, ženski fudbal, interviju sa trenerom, aktuelni problemi medicine u fudbalu, brzina u fudbalu, istorija i učešće reprezentacije Jugoslavije na EP u Italiji 1968. godine i mnogi drugi.


Drugi broj časopisa je štampan u boji i u modernijoj formi. Možete ga nabaviti na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja (DIF) u Beogradu, ili na svim lokacijama maloprodajnih objekata “Trafika”. Časopis košta 480 dinara.


Podsećamo vas da se možete pretplatiti na časopis na godišnjem nivou. Pretplata na štampano izdanje na godišnjem nivou (12 meseci, 3 broja) iznosi: 1200 dinara za Srbiju, 50 EUR za Evropu.


Na našem sajtu je postavljeno kompletno online izdanje časopisa. Za razliku od štampanog izdanja, online izdanje sadrži dodatne slike kojih nema u štampanom. Da bi ste videli kompletan sadržaj svih članaka potrebno je da se pretplatite na online izdanje. Ukoliko niste naš pretplatnik moći ćete da vidite samo uvode u tekstove.


Online pretplata važi godinu dana, i za to vreme možete čitati članke od prvog broja časopisa, do broja časopisa koji poslednji bude izdat za vreme trajanja pretplate. Ukoliko želite da se pretplatite na naše online izdanje, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


Više informacija o pretplati pogledajte ovde.Ulogujte se

Prijatelji sajta

sport indeks

Trenutno posetilaca

10 gostiju i nema prijavljenih članova

Fudbalski kod

Adresa: Blagoja Parovica 156,11030 Beograd, Srbija
Telefon: +381 63 712 4258
E-mail: info@fudbaslkikod.com